В Єгипті почалися сутички між прихильниками та опонентами Мубарака

Середа, 2 лютого 2011, 16:36
На вулицях Єгипту з'явилися демонстранти, які підтримують президента Хосні Мубарака. Зокрема кілька тисяч прибічників президента прийшли на центральну площу Тахрір, де перебувають демонстранти, які вимагають його відставки.
В Єгипті почалися сутички між прихильниками та опонентами Мубарака

Між опонентами розпочалися сутички. Вони кидають один в одного камінням. У декого є ножі, палиці. Вже повідомляють про поранених.
На площі з'явилися вершники на конях і навіть на верблюдах.За даними кореспондентів телеканалу, вони на боці союзників Мубарака.

Поліції на площі немає. Армія не втручається у ситуацію, а лише звертається через гучномовці з проханням припинити сутички.

В свою чергу один з лідерів опозиції, екс-голова Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ) Мохаммед Ель-Барадеї назвав "кримінальними діями кримінального режиму" те, що наразі відбувається на центральній площі Каїра, передає BBC.

Перед цим єгипетська армія через державне телебачення закликала протестантів розійтися по домівках і "повернутися до нормального життя".

"Вас почули, вимоги зрозумілі. І ми працюємо днями і ночами, щоб захистити нашу батьківщину заради ваших інтересів", - сказав речник армії Ісмаіл Етман.

Після виступу президента пізно ввечері у вівторок в Єгипті відновили інтернет-зв'язок.

 

comments powered by HyperComments