Ветерани АТО закликали українців відмовитися від феєрверків

Четвер, 31 грудня 2015, 23:51
Ветерани АТО просять українців, а особливо власників розважальних закладів, утриматися від такої розваги, як запускання феєрверків на Новорічну ніч.
Ветерани АТО закликали українців відмовитися від феєрверків

Ця ініціатива, яка зародилася в Києві,  була підтримана по всій Україні, передає Радіо Свобода. Нинішній координатор Спілки ветеранів АТО Київщини Євген Тилко наголосив на тому, що розваги з використанням піротехніки навіть у мирних містах можуть негативно вплинути на здоров‘я військових, які нещодавно повернулися із зони бойових дій. Він також підкреслив, що вони є аморальними по відношенню до таких людей, адже звуки вибухів та спалахів є для них вкрай неприємними.

 Подібна ініціатива була підтримана громадами та органами місцевого самоврядування в багатьох містах. Наприклад, Київською міськрадою була внесена заборона на використання піротехнічних засобів до завершення війни. Порушників очікують штрафи. Як підкреслили депутати, що приймали це рішення, такі розваги під час проведення АТО є аморальними. Крім того, вони породжують напруження в суспільстві.

Львівською міськрадою також було ухвалене рішення щодо заборони використовувати піротехнічні засоби. Порушникам також загрожує штраф.

 

comments powered by HyperComments