Рада Церков запросила Папу до України (відео)

Четвер, 23 червня 2016, 08:16
Члени Всеукраїнської ради Церков і релігійних організацій зустрілися з Державним секретарем Ватикану П’єтро Пароліном.
Рада Церков запросила Папу до України (відео)

Кардинал перебував в Україні з 15 до 20 червня, щоб висловити солідарність Папи Франциска з українським народом, який страждає від війни. Під час зустрічі члени Ради Церков попросили передати запрошення Папі Франциску відвідати Україну, передає Інститут релігійної свободи.

Представник Апостольської Столиці відзначив: «У цей час непересічних труднощів, підсилених тягарем інституціональної, фінансової та моральної кризи, що спричиняє величезні страждання, – ми, релігійні спільноти, покликані до безпрецедентної відповідальності».

У своїй промові також Державний секретар Ватикану від імені Папи Франциска привітав Всеукраїнську Раду Церков і релігійних організацій з 20-літнім ювілеєм діяльності.

«Отож передаю вам братні обійми Папи Франциска, який доручив мені обмінятися братніми обіймами з кожним із вас та зі спільнотами, що їх ви представляєте. Нехай Бог нам помагає та благословить усіх нас!» – сказав кардинал П’єтро Паролін.

Нагадаємо, за ініціативи Папи в усіх церквах Європи збиралася допомога для України, яка буде розподілена серед нужденних і постраждалих від російської агресії.

 

comments powered by HyperComments