Із Харкова літатиме ще один прямий рейс до Туреччини

Яша Томський  |  П'ятниця, 9 грудня 2016, 05:34
30 березня 2017 року авіакомпанія Turkish Airlines дає старт своєму першому прямому регулярному рейсу Харків – Стамбул – Харків.
Із Харкова літатиме ще один прямий рейс до Туреччини

За інформацією міжнародного аеропорту «Харків», перельоти за маршрутом здійснюватимуться на літаках Boеing 737 і Airbus 320 економ- і бізнес-класів.

З 30 березня по 30 травня рейси виконуватимуться чотири рази на тиждень: по понеділках, середах, четвергах і неділях. Відправлення з аеропорту «Харків» – о 9.45, прибуття до Міжнародного аеропорту Atatürk Havalimanı – приблизно за дві години.

Зворотній рейс зі Стамбула вилітатиме о 6.40, у Харкові – о 8.50.

З 30 травня додадуться ще й вечірні рейси по вівторках, п'ятницях і суботах. З харківського аеропорту рейси будуть відправлятися о 21.45 (у Стамбулі, відповідно, через дві години). Час відправлення зворотнього рейсу – 18.40.

У харківському аеропорту вважають, що запровадження нового рейсу відкриє широкі можливості для комфортних подорожей по світу з короткою пересадкою в Стамбулі, оскільки Turkish Airlines літає в 292 міста і в 295 аеропортів світу.

Варто відзначити, що наразі регулярний прямий щоденний рейс Харків – Стамбул (Atatürk) – Харків здійснює українсько-турецкий лоукост-перевізник AtlasGlobal (Atlasjet). Так само до Стамбулу можна долетіти літаками компанії Pegasus (хіба що приземляються вони в аеропорту Sabiha Gökçen, розташованому в азіатській частині міста). Час перельоту в обох випадках складає 1.40 – 2.30. Ціна квитка економ-класу туди-назад (в залежності від сезону і дня тижня) – порядку 3-6 тисяч грн. 

Якраз про ціни турецького авіа-флагмана у повідомленні харківського аеропорту нічого не сказано. Зрозуміло – ще не визначилися. Якщо нова пропозиція вписуватиметься в ці ж цінові рамки – будуть літати.

comments powered by HyperComments