На перейменування Facebook поставили гриф: «цілком таємно»

Середа, 20 жовтня 2021, 23:41
Компанія Facebook готує корпоративний ребрендинг, щоб позиціонуватися більше, ніж просто соцмережа.
На перейменування Facebook поставили гриф: «цілком таємно»

Про це повідомила The Verge, посилаючись на власні джерела в компанії. Перейменування пов'язане з тим, що Facebook хоче асоціюватися не тільки з однойменною соціальною мережею, але з усім «всесвітом» своїх продуктів.

І компанії, і соцмережí мають намір дати нову назву: Horizon Worlds.

Детально про ребрендинг повинен розповісти глава Facebook Марк Цукерберг на щорічній конференції Connect, яка відбудеться 28 жовтня. І про це повідомила не тільки The Verge, але й усі, кому не ліньки. Однак у Facebook цю ідею тримають у найсуворішому секреті, який (нібито) не знає навіть вище керівництво компанії! Утім, можливо й не знає – керівництво, таке керівництво...

Пресслужба Facebook відреагувала на новину так: «Ми не коментуємо чутки і спекуляції», – сказав офіційний представник Facebook Джо Осборн.

Схоже, інформацію настільки тримають в секреті, що навіть пресслужба разом з нікому не відомим «представником» Джо Осборном змушені «прикидатися шлангами».

Як повідомлялося, 5 жовтня понад шість годин сервіси компанії: соціальні мережі Facebook і Instagram, а також WhatsApp і Facebook Messenger були недоступні для користувачів по всьому світу. збій виник після зміни налаштувань магістральних маршрутизаторів, які відповідають за координацію мережевого трафіку між дата-центрами Facebook. Збій в мережевому трафіку надав каскадне вплив на спосіб зв'язку центрів обробки даних компанії, що призвело до зупинки роботи служб.

comments powered by HyperComments