Світ

11:37
ВР був прийнятий законопроект "Про внесення змін до закону України" Про Національну гвардію України "щодо удосконалення правових основ діяльності Національної гвардії України".
16:22
Ідея навчати військових основам програмування була підтримана головою обласної ради Семеном Салатенком, який в минулому був бійцем патрульної служби.
14:56
Волонтери, щоб допомогти родинам загиблих військових, створили спеціальний сайт.
18:47
Вчора прикордонниками Чернігівського загону були затримані браконьєри під час незаконної вирубки дерев на ділянці відділу «Добрянка».
13:44
Пасажир намагався провести до Севастополя 8 печаток для підробки судових документів.
13:30
Сьогодні вранці в Одесі спалахнула пожежа на хімічному заводі "Суперфосфатний".
12:34
Кількість біженців в світі досягла рекордних до цього показників – 60 мільйонів осіб змушені були покинути свої домівки.
08:00
У Філіппінах сталося нещастя. У зв’язку з цим у Манілі ухвалили рішення евакуювати близько 700 тисяч жителів, які мешкають в області потужного тайфуну.
19:15
Сьогодні на північному заході Пакистану, на ринку, який був переважно населений шиїтами, стався вибух. Загинуло мінімум 15 чоловік, 30 отримали травми.
17:27
Якщо "Межигір'я" буде передане Міністерству оборони України, вхід на його територію може стати закритим для відвідувачів.