Гурти «Мандри» і «Лама» на «Печенізькому полі» зібрали близько 20 тисяч своїх шанувальників і слухачів

Жанна Титаренко  |  Понеділок, 12 вересня 2011, 01:08
Вечірня концертна програма фестивалю «Печенізьке поле» була досить динамічною. Виступи рок-гуртів перемежовувались мелодійним вокалом і класичною музикою оригінального дуету акордеону і скрипки.
Гурти «Мандри» і «Лама» на «Печенізькому полі» зібрали близько 20 тисяч своїх шанувальників і слухачів

 

На сцену фестивалю вийшла нова солістка гурту «Мандри». Її ім’я покищо не розголошується. Гурт «Мандри» виконав доволі відомі українські пісні. Тисячі глядачів підтримали мелодику пісні «Вітре-цигане» своїм голосом і оплесками. Виступ гурту «Мандри» супроводжувався показом відео кліпів на великому екрані сцени.

Солістка гурту «Лама» за гучністю оплесків не поступалася жодному з попередніх гуртів. Її пісні глядачі знали ще краще, і співали їх ще голосніше. Під сценою стояли тисячі збуджених шанувальників цієї відомої співачки, і багато з них мріяли отримати автограф, але охорона їх не пустила, тому гурт «Лама» без додаткових втрат часу залишив фестивальний майданчик.

Дивитися концерт можна було не лише стоячи під сценою. Все що там відбувалось транслювалось на великі екрани, які стояли напроти столиків, біля яких продавались шашлики, плов, морозиво та інші ласощі.

comments powered by HyperComments