«Зоряний міст – 2011»: семінар метрів для авторів-початківців

Світлана Шкурай  |  Субота, 17 вересня 2011, 16:29
У рамках міжнародного фестивалю фантастики «Зоряний міст» 16 вересня у стінах ХНУ ім. Каразіна письменницький дует під псевдонімом Генрі Лайон Олді вчив «молодих і не дуже молодих авторів», як зазначено у програмі заходу, азам творчості фантаста.
«Зоряний міст – 2011»: семінар метрів для авторів-початківців

У одній з найбільших аудиторій університету Дмитро Громов та Олег Ладиженський поділилися з учасниками фестивалю тринадцятьма (у дусі найкращих традицій містики) правилами «бойового письма», адже говорили про літературну творчість і бойові мистецтва. А називався цей семінар «Я б кулаком гармонію повірив…».

І висновок цих повчань:  хочете стати відомим автором – шукайте в собі талант, накопичуйте досвід, читайте книжки і працюйте, працюйте, працюйте…

Під час невеликої перерви можна було придбати книжку і взяти автограф у Генрі Лайона Олді. Після розпочалось читання прози Олегом Ладиженським. Звучали фрагменти з роману «Син Персея».  А завершив вечір поет Борис Смоляк.

Тимчасом на першому поверсі можна було придбати прикраси з прозорого каміння, купити книжку чи журнал, насолодитися виставкою картин. Таким був другий день проведення заходу.  Відкриття-закриття – традиційні речі для кожного фестивалю. Але його суть – в «робочих» моментах.

comments powered by HyperComments