Навколо підприємств хімічної промисловості вирубують дерева, а пеньки фарбують ледь не всіма кольорами веселки

Жанна Титаренко  |  Вівторок, 27 вересня 2011, 13:22
У районі скупчення підприємств, що викидають в атмосферу десятки тонн діоксиду сірки, аміаку, оксиду азоту, фенолу та інших сполук, міська влада вирубує дерева, а щоб місцевим мешканцям було не так сумно, на пеньках малюють метеликів, трикутнички, різнокольорові смужечки тощо.
Навколо підприємств хімічної промисловості вирубують дерева, а пеньки фарбують ледь не всіма кольорами веселки

Про це та інше «Справжній варті» повідомили мешканці вул. Жовтневої революції, Власенка та Богомольця.

Вулиця Власенка розташована неподалік АТЗТ Харківський коксовий завод. Щодня це підприємство викидає в атмосферу тонни диму. Але не зважаючи на це, цього року по вулиці Власова було вирубано більше ста дерев. А через деякий час, міська влада вирішила «подбати» про місцевих мешканців і виділила кошти на художнє оформлення пеньків.

Так, пеньки дійсно були розмальовані яскравими фарбами, навіть, зображеннями метеликів, квітів та найрізноманітнішими абстрактними візерунками. Ось так були використані кошти міського бюджету, тобто гроші харківських платників податків.

Такий благоустрій не оминув і дитячу поліклініку №2, що розташована по вул. Власенка. А по вул. Богомольця дерева повирубували, навіть, на подвір’ї дитячого садочку. На тій території вже встигли побудувати гаражі.

comments powered by HyperComments