Харків відзначив 69-річницю створення УПА, День українського козацтва та зброї і православне свято Покрови Пресвятої Богородиці

Жанна Титаренко  |  Субота, 15 жовтня 2011, 00:55
Панахиду за загиблими вояками біля пам'ятного каменю УПА відслужив священик Іоано-Богословського храму Української Православної Церкви Київського Патріархату о. Геннадій Рохманійко. Незважаючи на службу Божу і молитву місцеві комуністи свистіли і кричали в гучномовці окремі речення всім набридлої совєтської пропаганди.
Харків відзначив 69-річницю створення УПА, День українського козацтва та зброї і православне свято Покрови Пресвятої Богородиці

Організатором заходу був Харківський обласний осередок Конгресу Українських Націоналістів. Крім урочистого покладання квітів біля каменю УПА прозвучали вірші Володимира Пасічника та розповіді про діяльність ОУН на теренах Слобожанщини.

На мітингу також розповсюджували газети «Терен» (Молодіжного Націоналістичного Конгресу) та «Провідник» (видання Спілки Української Молоді).

Продовжив низку заходів Харківський осередок Молодіжного Націоналістичного Конгресу. У Молодіжному парку на стовбурі дерева була закріплена спеціальна мішень із зображеннями Сталіна, Гітлера , Кернеса і Януковича. Кожен охочий мав можливість узяти стріли і поцілити ними в зображення цих діячів.

comments powered by HyperComments