За новенький велосипед, м’ячі, цукерки і фірмові сорочки змагалося 43 учасники

Жанна Титаренко  |  Неділя, 24 червня 2012, 21:22
Сім етапів велозмагань долали три групи учасників: наймолодша – 2008-2003 року народження, середня – 2003-2001 р. н. та старша – 200-1997 р. н. У селищі Пісочин Харківської області громадська організація «Альтернатива» уже три роки поспіль проводить дитячі велозмагання.
За новенький велосипед, м’ячі, цукерки і фірмові сорочки змагалося 43 учасники

Довжина маршруту становила близько 3 кілометрів. Учасники змагань стартували з інтервалом у дві хвилини (тобто за номером учасника визначався час старту).

Розганятись до великої швидкості доводилось ненадовго. На першому етапі змагань велосипедисти проходили поміж синьо-жовтими кеглями.

На другому етапі учасники змагань вкидали м’ячі у баскетбольне кільце.

Проїхавши менше одного кілометра учасники змагань знову зупинялися. На третьому етапі необхідно було протягнути велосипед через кущі.

Дуже важливим виявилося вміння швидко зупинятись, стартувати і швидко долати невеликі проміжні відстані.

Між третім і четвертим етапами відстань складала декілька десятків метрів. Потім учасники проїздили через невеликий трамплін і чимшвидше рухалися вперед.

На п’ятому етапі змагань учасники намагалися якомога довше протримати ноги на педалях нерухомого велосипеда. Максимальний результат склав 10 секунд.

Шостий етап змагань дозволяли проходити не зупиняючись. Для цього необхідно було вхопити відро з водою, яке стояло на стартовому стільці, і перевезти його до зазначеного місця (іншого стільця).

А на завершальному етапі завданням учасників змагань було одне – поцілити стрілочкою в мішень, незалежно від номера кола.

Головний приз – новий велосипед виборов Кирило Алежко (переможець старшої групи).

Друге місце у старшій групі зайняв Максим Белан, третє – Сергій Луценко, четверте – Андрій Мицай.

Перемогу у середній групі здобула Маргарита Лінник.

Другим приїхав Микита Зпорожець, третім – Іван Дацюк, четвертим – Роман Ільницький.

У наймолодшій групі перше місце виборов Данило Курило, друге – Артем Підгорний, третє – Олександр Храмцов, четверте – Владислав Єфремов.

Призери старшої, середньої і молодшої груп отримали м’ячі. Фірмовими сорочками нагороджували переможців кожної групи.

Окремі призи – цукерки отримали наймолодші учасники вело змагань: Ілля Мирошниченко, Єгор Коваль, Каріна Фесун, Тетяна Єрмоленко та Владислав Єфремов.

А ще учасникам змагань продемонстрували майстернысть бойового мистецтва "самбо".

comments powered by HyperComments