Члени компартії та комсомолу робили все можливе для того, щоб зірвати святкування Дня незалежності у Харкові

Жанна Титаренко  |  Субота, 25 серпня 2012, 21:57
З самого ранку містом курсували мікроавтобуси з написом: «Повернемо країну народу!». До Харкова привезли комуністів і членів комсомолу майже з усіх куточків України.
Члени компартії та комсомолу робили все можливе для того, щоб зірвати святкування Дня незалежності у Харкові

 

Коли вулицями Харкова рухалася «Вишиванкова хода», розмальовані комуністичною символікою і гаслами мікроавтобуси їхали в зустрічному напрямку, вмикаючи різні шумові ефекти та прокомуністичні пісеньки. У відповідь на це харківці скандували: «Комуняку на гілляку».

Мікроавтобуси КПУ також вмикали свої сигнали під час молитви за Україну хору Свято-Дмитрівського храму Української Автокефальної Православної Церкви та Архиєпископа Харківського і Полтавського Ігоря (Ісіченка).

А близько 17.00 біля пам’ятника Тарасу Шевченку зупинилося 5 мікроавтобусів КПУ з яких вийшов натовп членів компартії та комсомолу. З гучномовців лунала пісенька зі словами: «І Лєнін такой молодой» та інші прокомуністичні тексти.

Декілька комуністів підійшли до учасників акції протесту проти нового мовного закону і намагалися здійняти галас та сварку.

(Комуніст втікає від учасників мовного Майдану)

Потім група комуністів обійшла пам’ятник Тарасу Шевченку. Деякі з них відверто зізналися, що приїхали до Харкова з Одеси, Миколаєва, Полтави та інших куточків України.

comments powered by HyperComments