Жахливе зіткнення трамваїв в Харкові (ФОТО)

П'ятниця, 29 березня 2013, 11:44
29 березня в Харкові на вулиці Полтавський Шлях сталося зіткнення трамваїв.
дпт

Про це на "Харьковфоруме" написали очевидці ДТП.

«Тільки що, о 9:40 зійшов з рейок трамвай третього маршруту, зійшов через 50 метрів після перетинання Єлізарова, слідував від метро в бік Залютіно. Зійшов передній візок першого вагону, пішов вправо, порвало зчіпку, перший вагон розвернуло і потім його наздогнав другий. Жертв немає, все відбулися ударами, один чоловік ліктем при падінні вибив скло. Більш сильно постраждала одна дівчина, яка трималася за ногу, але благо поруч проїжджала швидка. Прошу вибачення, фоткал на тапок », – зазначає користувач ASP (LEX).

Як повідомляє кореспондент Городского Дозора, до теперішнього часу рух трамваїв в обидві сторони ще не відновлено.

У першому вагоні в момент ДТП перебувало 30 чоловік. В результаті ДТП постраждали три жінки 69, 40 і 29 років. У двох постраждалих переломи ніг, у третьої забій нирки.

Як повідомив прес-секретар Управління ДАІ України в Харківській області Олег Никоненко, водій трамвая, жінка 1960 року народження, в результаті ДТП не постраждала, проте зараз перебуває в шоковому стані.

Як повідомляє МГ «Объектив», один вагон врізався в стовп, повністю зніс його і встав поперек рейок. Його передня частина сильно розбита, особливо в районі кабіни водія. Другий вагон врізався в перший. Постраждалим викликали карету швидкої допомоги, вона приїхала через пару хвилин і відвезла їх. У міській ДАІ подію поки не коментують.

Фото: ХарьковФорум

 

comments powered by HyperComments