«Співіснування» Галини Крук презентували в Харкові

Світлана Шкурай  |  Вівторок, 9 квітня 2013, 10:34
Презентація книги «Співіснування» львівської поетеси Галини Крук відбулась в книгарні «Є» 6 квітня. На запрошення літературної агенції «Піраміда» та Харківського літературного музею відгукнулися близько 30 шанувальників творчості поетеси.
«Співіснування» Галини Крук презентували в Харкові

«Nokia конектить піпл, кажуть, навіть тих, яких уже не єднає ніщо…» - звучать рядки з вірша. Чи не вся презентація, як заведено у поетів, полягала у читанні творів, аби публіка краще зрозуміла концепцію книги.

До нової збірки увійшли різні твори: від поезій про кохання до громадянської лірики. Часом авторка змішує ці настрої воєдино: «Не до любові їм на міннім полі». У своїх міркуваннях письменниця звертається до проблем сучасності, молоді, не тільки говорить про українську дійсність, а у певних віршах використовує французький колорит. «Яке воно – співіснування усього з усім? Який він – той спів існування? Бог нашого часу – багатозначність – спокушає нас мерехтінням сенсів, бажанням поєднати непоєднуване. Як оспівати все різноманіття світу в одній пісні? Саме про це нові вірші відомої львівської поетки Галини Крук, написані у 2006-2012 рр.» - так охарактеризували збірку організатори, запрошуючи гостей в  соцмережах.

Модератором зустрічі був Сергій Жадан. Прийшли як і просто зацікавлені харків’яни, так і ті, хто розуміється на поезії і знайомий з творчістю Галини Крук.


comments powered by HyperComments