Провокація навколо ДТП за участю Мусєєва. Нові подробиці (ФОТО)

Четвер, 5 листопада 2009, 16:07
У Максима Мусєєва, депутата міської ради, залізне алібі на ніч, в яку нібито машина, що належить йому, збила людину. Він був в суспільстві 5 депутатів і 30 журналістів.
мусєєв

28 жовтня пізно вночі, близько 23:00, як затверджують ЗМІ, на вулиці Елізарова автомобіль «Лексус» збив пішохода.

Як пише Об'єктив, міліція перевіряє інформацію про те, що за кермом іномарки сидів депутат Харківської міської ради Максим Мусєєв.

Як повідомив начальник обласного управління міліції Анатолій Сліпченко, по факту ДТП збуджене кримінальна справа, ведеться слідство. На пряме питання, чи був за кермом автомобіля Максим Мусєєв, Анатолій Сліпченко говорить, що ведеться перевірка.

Жінка, що постраждала в ДТП, була доставлена в лікарню швидкої і невідкладної допомоги. До цих пір вона знаходиться в лікарні, у відділенні політравми.

Начальник обласного управління СБУ Андрій Мухатаєв журналістам лише підтвердив, що автомобіль, який зареєстрований або на Максима Мусєєва, або на Сергія Мусєєва, дійсно побував в аварії.

За його словами, в результаті ДТП постраждала жінка, вона отримала тяжкі тілесні ушкодження, які спричинили за собою тяжкі наслідки. На пряме питання журналістів, чи знаходився за кермом Максим Мусєєв, Мухатаєв сказав, що йому це невідомо, оскільки дорожньо-транспортні події знаходяться не у відомстві СБУ.

Максим Мусєєв розповів «Міській Варті», що ні в якому ДТП не брав участь. Саме у ніч з 28 на 29 жовтня він з декількома іншими депутатами брав участь у виїзному засіданні Комісії з промисловості, економічного розвитку і власності в Харківському метрополітені (див. ФОТО).

Додому звідти він повертався як пасажир в машині свого друга.

«Я був там в суспільстві депутатів міської ради і представників майже всі ЗМІ Харкова», – нагадав М. Мусєєв.

Що стосується автомобіля, який потрапив в ДТП, М. Мусеев розповів: свого часу він продав декілька машин по генеральній довіреності і припустив, що це
може бути один з них.

Більш того, у депутата на руках посвідчення водія, а після таких подій посвідчення у водіїв вилучають.

comments powered by HyperComments