В галереї «Мистецтво Слобожанщини» відкрилася фотовиставка Марини Коган (фото)

Юлія Гуш  |  Субота, 20 грудня 2014, 00:06
19 грудня в харківській галереї «Мистецтво Слобожанщини» відбулося відкриття персональної фотовиставки Марини Коган під назвою «Ілюзія і дорога».
В галереї «Мистецтво Слобожанщини» відкрилася фотовиставка Марини Коган (фото)

Всі фотографії були зроблені Мариною Коган під час її подорожей. На них можна побачити міські замальовки, портрети місцевих мешканців, картини їх побуту, мальовничі пейзажі тощо.

«Ця виставка являє собою певний огляд моїх подорожей, – розповіла Марина Коган, – моєї філософії, ставлення до життя, спостережень за людьми. Це певний посил людям. Якщо хтось до мене звернеться, то я готова поділитися з ним своїми думками про фотографію чи секретами моїх подорожей. На цій виставці представлено більше 10 країн. Це і Україна, і Словаччина, і Польща, і Прибалтика, і Європа. Доволі таки значна частина виставки – це Непал. Це інша цивілізація, інше ставлення до життя, інші люди та інше світосприйняття».

«Тут є знакові для мене фотографії, – продовжила вона, – в основному вони зроблені за останні 2-3 роки. Є старі фотографії, яким вже 5-7 років. Вони були певним поштовхом до створення цієї виставки».

Зануритися у світ подорожей можна буде до 25 грудня. 

comments powered by HyperComments