Цікавинки на «Ніч музеїв 2016». Харківянам обіцяють фотопроекти та майстер-класи

Тетяна Зарубіна  |  Понеділок, 16 травня 2016, 17:40
Про це сьогодні, 16 травня, в прес-центрі Харківської міської ради повідомила координатор проекту Марина Конєва.

Ніч музеїв у Харкові відбудеться вже восьмий раз. Зокрема, в Харківському літературному музеї пройде книжковий ярмарок, майстер-класи з каліграфії та з танців, а також перегляд фільмів Олександра Довженка під відкритим небом. У Харківському історичному музеї відбудеться атрактивний фестиваль національних костюмів народів світу і десятки різноманітних екскурсій і різних інтерактивних заходів, а в Музеї космосу і уфології Харківського планетарію ім. Гагаріна буде відкрита обсерваторія для спостереження за Юпітером.

У муніципальній галереї пройдуть дворові ігри для дітей з пікніком, а для дорослих (вхід тільки для осіб старше 18 років) буде представлений фотопроект «Сьогодні вночі». Також любителі живопису в художній галереї «MY GALLERY!» Зможуть побачити, як кілька художників в різних техніках і манерах створять портрет однієї моделі.

Щогодини - з 18:00 до 23:00 - від галереї АВЕК (вул. Сумська, 70) екскурсійний автобус буде розвозити охочих по майданчиках, які беруть участь в акції.

Вхід на всі заходи в рамках Ночі музеїв - безкоштовний. З повною програмою роботи музеїв і галерей можна ознайомитися на сайті.

comments powered by HyperComments