Фрі запрошує молодь на серію воркшопів "Креативне написання текстів"

Тетяна Зарубіна  |  Середа, 28 вересня 2016, 12:35
Молоджіна організація ФРІ почала серію воркшопів для молоді, яка бажає креативно писати, та створювати "вірусні" пости у соціальній мережі
Фрі запрошує молодь на серію воркшопів "Креативне написання текстів"

Серія воркшопів почалася у бібліотеці ім. В. Короленко 27 вересня.Тренером Олександра (Леся) Бакун, перекладач, редактор, активна в громадському секторі більше 7 років. Міжнародний тренер протягом трьох років. Тренер міжнародної мережі Youth for Exchange and Understanding i SALTO. Дівчина переконана - як показує досвід, будь яка людина має приховані ресурси для власної креативності. Під час першого воркшопу за 3.5 години плідної роботи учасники встигли багато: хтось вперше читав власний твір для незнайомих людей, а хтось - через написання текстів побачив свої безмежні можливості. 

Учасники також дізналися, як створити власний бренд, котрий допоможе "продати" себе роботодавцю, як правильно презентувати свої сильні сторони для потенційного директора компанії, який захоче взяти Вас на роботу. Адже вміння чутко формулювати свої думки дуже важливе, як і вміння писати загалом. За словами  тренера Лесі: " Я помітила, що люди які гарно пишуть, іноді зовсім не вміють формулювати свої думки у розмові, і навпаки, люди, які пишуть не дуже добре, натомість добре спілкуються".

Наступним хтапом зустрічі стала розробка власного вірусного контенту, який необхідно було відразу запостити до соціальних мереж. Це виявилося не так легко, адже для цього теж потрібно виконувати певні правила - наприклад, контент повинен бути емоційно захопливим. соціально важливим, ба навіть таким, який  кожному їочеться перепостити, щоб відчути себе кращим. Під час мозкового штурму учасникам вдалося вигадати власні демотиватори. Тож усі залишились задоволені - зустріч дійсно лада можливість побачити себе з нової сторони.

Наступуний воркшоп відбудеться 29 вересня у приміщенні бібліотеки ім. Короленка о 15-00

 

comments powered by HyperComments