«Книжковий Миколайчик» готує сюрпризи для дітей та дорослих

Вівторок, 28 листопада 2017, 08:03
В Харкові відбудеться ярмарок «Книжковий Миколайчик», де всі охочі зможуть придбати книги по 5 гривень та послухати казки у виконанні харківських акторів та музикантів.
«Книжковий Миколайчик» готує сюрпризи для дітей та дорослих

З 15 по 17 грудня в Харкові буде проходити ярмарок «Книжковий Миколайчик» за участі групи компаній «Фактор». Відвідувачів заходу – дітей та дорослих – очікує чимало сюрпризів. Наприклад, вони можуть відвідати майстер-класи з виготовлення новорічних прикрас та закладок для книг, сфотографуватися в святкових фотозонах або відвідати традиційні «Казкові читання». Тоді найвідомішу казку Андерсона – «Снігову королеву» – прочитають актори недержаного «Театру 19» та музиканти гурту Shklo. Крім того, під час великого розпродажу дитячої літератури всі охочі зможуть придибати нові книги.

Також в межах книжкового ярмарку пройде благодійний ярмарок, організований «Асоціацією багатодітних сімей «Амма». Тоді відбудеться продаж святкових подарунків, виготовлених маленькими дітлахами. Всі виручені кошти підуть на закупівлю графічних планшетів для гуртка з анімації. Зокрема, в межах цього заходу відбудеться майстер-клас для малих відвідувачів ярмарку.

Головним гаслом ярмарку стала фраза «Час хороших книжок та добрих справ». Тому, як обіцяють організатору, під час заходу відбудеться збір книг для Петропавлівської дитячої бібліотеки Луганської області. Таким чином діти, які там проживають, зможуть отримати подарунок до зимових свят.

Ярмарок проходитиме з 15 по 17 грудня 2017 року з 11:00 до 18:00 у приміщенні фойе Харківського національного академічного театру опери та балету ім. М. Лисенка (вул. Сумська, 25).

Як повідомляла «Справжня варта», тепер всі охочу харків’яни можуть краще опанувати українську мову. 29 листопада у рамках українського спікінг-клубу відбудеться перше заняття з риторики. Викладатиме основи українського красномовства для всіх охочих Любов Островерх. Цього тижня заплановані три заняття, які відбудуться 29, 30 листопада та 1 грудня.

comments powered by HyperComments