"Укрзалізниця" "відмовилася" від платних туалетів у поїздах

Понеділок, 22 травня 2017, 15:04
Прес-служба компанії називає такі повідомлення фейком
"Укрзалізниця" "відмовилася" від платних туалетів у поїздах

Відзначимо, що новина про введення платних туалетів у потягах з'являється регулярно, десь раз на рік.

З останніх повідомлень з посиланням на анонімного керівника "Укрзалізниця" - " в наших вагонах, які виготовлялися у 70-80 роках, не передбачено місць на ці контейнери. Тому ми змушені запровадити так званий “платний вхід” до туалетів. За виручені кошти ми будемо платити штраф або відновлювати пошкоджений ґрунтовий шар.”

Мотивація фейку - претензії зі строни Державної екологічної інспекціі України -  “Як відомо, територія землі, на якій лежать колії, є власністю Укрзалізниці. І ця територія є дуже і дуже забрудненою. Якщо не вдатися до кардинальних дій, то через кілька років земляний покрив біля колій буде не придатний для росту будь-яких рослин“.

Традиційно напередодні літніх перевезень деякі ЗМІ почали розповсюджувати неправдиву інформацію про запровадження платних туалетів у поїздах. Ця інформація не тільки не відповідає дійсності, а й суперечить здоровому глузду.

ПАТ "Укрзалізниця" просить представників ЗМІ не бентежити читачів і не поширювати фейкову інформацію про діяльність залізничної галузі, у тому числі про платні туалети в поїздах, - роз'яснили у прес-службі. 

Як раніше писала «Справжня Варта», АТ «Укрзалізниця» повідомило про обрання директорів регіональних філій.

Завершився відкритий відбір кандидатів на посади директорів регіональних філій ПАТ «Укрзалізниця». Серед обраних правлінням компанії -  Микола Уманець, який керує «Південною залізницею» з 2014 року.

comments powered by HyperComments