Інвестиційний форум допоможе налагодити міжнародну співпрацю – Світлична

Субота, 9 вересня 2017, 13:22
За словами голови ХОДА, форум стане однією з найголовніших інвестиційних подій Східної України, яка дасть можливість Харківщині знайти інвестора та налагодити співробітництво з іншими країнами.
Інвестиційний форум допоможе налагодити міжнародну співпрацю – Світлична

Юлія Світлична розповіла, що на Міжнародному економічному форумі, який відбудеться 22 вересня в Харкові, будуть підписані контракти на 100 мільйонів доларів, передає ХОДА.

«Форум – одна з найголовніших інвестиційних подій Східної України, – наголосила губернаторка, – це майданчик, який надає змогу знайти інвестора та налагодити міжнародну співпрацю. В останні 3 роки жоден з форумів не закінчувався без підписання контрактів. Цього року плануємо, що на самому форумі будуть підписані контракти на суму близько 100 мільйонів доларів, а після форуму інвестиційна активність, за нашими підрахунками, впродовж року надасть додаткові 200 - 250 мільйонів доларів  інвестицій у економіку області».

Зокрема, Світлична заявила, що на Харківщині працюють 204 інклюзивні класи у школах та 24 групи в дитсадках. Вона назвала своєчасним реалізацію нової української соціальної програми «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації». Світлична зазначила, що впровадження  інклюзії в школах та дитсадках Харківщини будемо спільними зусиллями.

comments powered by HyperComments