Харківська міськрада просить передати майно ПТУ до комунальної власності

Четвер, 21 вересня 2017, 12:07
Депутати обіцяють використовувати його за цільовим призначенням і не відчужувати у приватну власність
Харківська міськрада просить передати майно ПТУ до комунальної власності

Майно ПТУ пропонується передати у комунальну власність разом з ПТУ як цілісними майновими комплексами.

Така просьба-обіцянка міститься в зверненні Харківської міьскої ради від 20 вересня до Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, Міністерства освіти і науки, Міністерства економічного розвитку і торгівлі, - повідомляє «Справжня Варта».

Сьогодні професійно-технічні навчальнізаклади у Харкові отримують бюджетне фінансування і від міста.  Загальна площа земельних ділянок, зайнятих професійно технічними навчальними закладами в місті Харкові, становить понад 60 га, але тільки 4 навчальних заклади мають належним чином оформлені документи про передачу землі в користування. Не всі будівлі, які використовуються професійно-технічними навчальними закладами, мають технічні паспорти.

Управління професійно-технічними навчальними закладами здійснюється Департаментом науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, а функції управління їхнім майном - МОН України

Як раніше писала «Справжня Варта», згідно зі змінами у бюджеті, які 20 вересня були прийняті на сесії, додаткові кошти надійдуть на пільги і субсидії населенню, зарплату педагогам, на житло для учасників АТО.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments