ЄБРР презентував у Харкові свої програми для малого та середнього бізнесу

Світлана Хлестова  |  П'ятниця, 22 вересня 2017, 15:24
Європейський банк реконструкції та розвитку у своїй кредитній політиці вимагає від наших бізнесменів бути прозрачним та перспективним
ЄБРР презентував у Харкові свої програми для малого та середнього бізнесу

Про це заявила Тетяна Денисова, аналітик групи з фінансування та розвитку МСБ Європейського банку реконструкції та розвитку, у панельній дискусії під час економічного форуму у Харкові, - повідомляє «Справжня Варта»

Денисова: Найпотужніший двигун економіки - малий та середній бізнес. У світі він складає 80% економіки, в Україні, на жаль, 20-30%. Тому у ЄБРР є програма фінансування малого та середнього бізнесу в Україні. Задля того, щоб претендувати на участь у програмі, підприємство має відповідати декільком умовам: мати до 250 працівників, 50% акцій має належати укрїнцям, працювати компанія має не менше 2 років, мати позитивну динаміку розвитку та гарну ділову репутацію. За 10 років існування в Україні цієї програми - вже 800 реалізованих проектів.

Як раніше писала «Справжня Варта», харківські підприємці отримають кредити з низькою процентною ставкою.

Таку нагоду їм надано підписанням у ході економічного форуму меморандуму співпраці з Українсько-німецьким фондом.

Валерій Майборода, в.о. керівника підрозділу інвестиційних консультувань офісу адміністрування проектів міжнародного співробітництва Німецько-українського фонду: "Сьогодні ми підписали меморандум з ХОДА, щоб розширити можливість для підприємців отримувати кредити з низькою процентною ставкою".

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments