Бізнес може отримати кредити до 250 тис євро на 6 років під 15% річних в гривні - Чумак

Світлана Хлестова  |  П'ятниця, 22 вересня 2017, 16:27
А також отримати допомогу в експорті товарів і послуг в напрямку Європи
Бізнес може отримати кредити до 250 тис євро на 6 років під 15% річних в гривні - Чумак

Про це заявив голова  ХОГО «Асоціація приватних роботодавців» Олександр Чумак під час економічного форуму у Харкові в коментарі «Справжній Варті»

Чумак: "Були підписані тристоронні меморандуми. ХОДА, Асоціація приватних роботодавців і третя сторона - Міжнародна рада по промисловості Швеції та Німецько-український фонд. Обидва меморандуму спрямовані на допомогу малому та середньому бізнесу в його розвитку.

В рамках роботи з Німецьким фондом ми плануємо просувати пільгове кредитування в Харківській області та розробку програми компенсації кредитних ставок.

А в рамках другого меморандуму ми плануємо працювати в рамках допомоги малому та середньому бізнесу в експортуванні товарів і послуг в напрямку Європи. Німецько-український фонд дає кредити до 250 тис євро на 6 років під 15% річних в гривні.

Заявок поки не було, тому що меморандуми були тільки що підписані".

Як раніше писала «Справжня Варта», під час економічного форуму у Харкові підписані перші угоди.

ХОДА домовилася про співпрацю зі щведами, німцями, китайцями та їхніми представниками у Харкові і в Україні.

Також серед учасників делегації більше ніж 30 країн світу та 15 надзвичайних і повноважних послів, члени Уряду України, керівники великих міжнародних та вітчизняних компаній, бізнес-асоціацій, фінансових організацій та інвестиційних фондів.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments