Свині "підготувалися до стрибка"

А можливість швидкого подорожчання прогнозують на початок року, тобто на новорічні свята та Різдво, - повідомляє «Справжня Варта».
Поголів’я продовжує зменшуватись, а ціни зростати. Та поки українські виробники не поспішають компенсувати втрати. Серед причин і вірус АЧС, який лютує в країні.
Таку думку висловив експерт Андрій Пaнкратов, - повідомили ЗМІ.
Як раніше писала «Справжня Варта», зростання цін на свинину за кілька останніх місяців - на 15-25%.
«Близько 60% покупців зараз економлять, а 8% і зовсім не вистачає грошей на найнеобхідніше», — розповів президент Українського аналітичного центру Олександр Охріменко.
Серед продуктів "рекорди б'є" сало - подорожчання за рік 50%.
За минулий місяць також стали дорожчими свинина - 17%, яйця - 17%, соціальні сорти хліба -15%.
Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».