«Тітушки» у Харкові спробували виламати двері до храму УАПЦ, де зібрались учасники Форуму Євромайданів

Субота, 11 січня 2014, 14:58
Сьогодні учасники Форуму Євромайданів в харківському Свято-Дмитрівському храмі (вулиця Полтавський шлях, 44) викликали міліцію і «Беркут» після того, як до приміщення церкви спробували увірватися агресивно налаштовані молодики спортивного статури.
«Тітушки» у Харкові спробували  виламати двері до храму УАПЦ, де  зібрались учасники Форуму Євромайданів

Як повідомляє кореспондент «Справжньої  Варти», міліціонери, які прибули за викликом затримали кількох харківських «титушок», які намагались зірвати Форум Євромайданів у Свято-Дмитрівському храмі.

Серед спікерів в порядку денному Форуму заявлені учасник польського руху «Солідарність» Збігнев Ромашевський, учасник правозахисного руху в Україні 1970-1980-х років Йосиф Зісельс, екс-міністр закордонних справ України, член ГО «Правi» Володимир Огризко та інші відомі діячі.

В Форумі також беруть участь Олег Рибачук,  колишній керівник Секретаріату Президента України Віктора Ющенка, українські письменники Сергій Жадан, Андрій Кокотюха, брати Віталій і Дмитро Капранови, журналіст Єгор Соболєв, організатор полтавського Євромайдану Олекса Коба, делегації від Демократичного альянсу, УНСО, Громадської ради «Майдан» (Київ), громадської організації  «Злам стереотипiв» (Полтава) –разом понад  100 делегатів і гостей.

comments powered by HyperComments