Харківська область - в сімці областей України, в яких з 1 жовтня центри надання адміністративних послуг виконують свої функції в повному обсязі

Вівторок, 14 жовтня 2014, 10:25
Під час робочої поїздки до Зміївського району перший заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Райнін ознайомився з роботою центру надання адміністративних послуг при Зміївській районній державній адміністрації. Інформує сайт ХОДА.
Харківська область - в сімці областей України, в яких з 1 жовтня центри надання адміністративних послуг виконують свої функції в повному обсязі

 

Особливу увагу він звернув на організацію роботи з надання адміністративних послуг та її відповідність нормам чинного законодавства, зокрема: доступність центру для людей з обмеженими можливостями, зручний для заявників графік роботи, якісний інформаційний та консультаційний супровід, своєчасність надання послуг.

«Були поставлені чіткі завдання Президентом України, Урядом, головою облдержадміністрації щодо того, щоб з 1 жовтня, незважаючи на всі існуючі складнощі, центри заробили в повному обсязі. Повинен сказати, що Харківська область - одна з 7 областей в Україні, яка змогла забезпечити введення всього обсягу функцій з 1 жовтня, і в цій сімці, на думку багатьох, входить до трійки найкращих», - сказав Ігор Райнін.

За його словами, з 1 жовтня центри надають найбільш затребувані жителями послуги, а з 1 січня 2015 року їх перелік знову буде розширений.

«Я особисто подивлюся всі центри в районах області, щоб зрозуміти, над чим ще треба працювати. Ми вже побували в Краснокутському районі, в Зміївському. Перелік послуг постійно розширюється, і саме в такі центри жителям району доведеться часто звертатися. Тому ця система повинна працювати ідеально і чітко. Тому що з 1 січня центри отримують додаткові функції, в першу чергу, з видачі закордонних паспортів», - зазначив віце-губернатор.

За результатами перевірки центра надання адмінпослуг, Ігорем Райніним були надані відповідні доручення голові Зміївської РГА щодо усунення виявлених недоліків задля підвищення якості надання адміністративних послуг населенню.

comments powered by HyperComments