Під Палацом Спорту вибухнула протипіхотна міна – прокуратура

Понеділок, 23 лютого 2015, 15:51
Диверсанти, які здійснили теракт в Харкові, заклали вибухівку біля дороги на ділянці від Палацу Спорту до станції метро Маршала Жукова. Як розповів замгенпрокурора Володимир Гузир, діяли терористи вночі, з 1:00 до 4:00 години ранку, коли вимкнені ліхтарі зовнішнього освітлення.
Під Палацом Спорту вибухнула протипіхотна міна – прокуратура

За словами В.Гузира, підготувати або здійснити теракт могли так звані "харківські партизани", або інша подібна терористична організація. При цьому метою теракту в обох випадках в Генпрокуратурі вважають дестабілізацію ситуації в місті і області.

Прокурор Харківської області Юрій Данильченко озвучив деякі технічні деталі диверсії. Так, за його інформацією, диверсанти застосували протипіхотну міну, з тротиловим еквівалентом вибуху в 2 кілограми.

Нагадаємо, озвучуючи попередні дані, правоохоронці стверджували, що біля Палацу Спорту вибухнув саморобний вибуховий пристрій, начинений арматурою.

Нагадаємо також, що до сьогодні кількість жертв теракту збільшилася до трьох чоловік. Дві людини загинули вчора в момент вибуху. Сьогодні, 23 лютого, не приходячи до тями, помер 15-річний учасник акції Данило.

comments powered by HyperComments