Ігора Швайку збираються звинуватити в тероризмі

Вівторок, 1 вересня 2015, 17:49
Профільне міністерство хоче провести допит Ігора Швайки. Останній брав активну участь у конфлікті під ВР 31 серпня. Повідомив сайт "Восточний дозор".
Ігора Швайку збираються звинуватити в тероризмі

Ігора Швайку, харківського «свободівця» теж допитають представники МВС. Відомо, що Швайка висунув свою кандидатуру на виборах міського голови Харкова. В інтернеті з’явилися світлини, де видно, як «свободівець» втрутився в силовий контакт з міліціантами.

Аваков збирається також допитати ще 30 людей, враховуючи Олега Тягнибока.

Нагадаємо, Аваков, міністр МВС звинуватив вчора лідера «Свободи» в злочині.

У свою чергу лідер ВО «Свобода» поклав відповідальність за бійню 31 серпня на міністра внутрішніх справ.

 Народні депутати від ВО «Свобода» вимагають від В.Гройсмана, щоб завтра /сьогодні/ парламент розглянув першим питанням постанову /2846/ про відставку Авакова, - написав Олег Тягнибок у своєму facebook.

Раніше Тягнибок написав, що «те, що Аваков оперативно «призначив винних», говорить про одне - провокація була ним і спланована. Путінським шляхом йдете!»

Президент України Петро Порошенко призвав негайно створити об'єднану оперативно-слідчу групу.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звинуватив лідера «Свободи» Олега Тягнибока в організації злочинних і неприпустимих діях. В результаті безладів, за даними президента України Петра Порошенка, при штурмі парламенту був убитий боєць Національної гвардії і поранені близько 120 гвардійців і співробітників міліції. Ще двоє нацгвардійців померло пізніше. Було затримано близько 30 чоловік маніфестантів.

comments powered by HyperComments