У прес-службі міськради Харкова вирішили озвучити підстави, чому в трьох районах залишать старі назви

П'ятниця, 13 листопада 2015, 15:08
Судячи з розвитку подій, жителям Дзержинського, Жовтневого і Фрунзенського районів напевно все ж не пощастило. Ці назви у міськраді не хочуть змінювати.
У прес-службі міськради Харкова вирішили озвучити підстави, чому в трьох районах залишать старі назви

Після заяви про те, що загальноміські слухання більше проводитися не будуть, а рішення про перейменування приймуть депутати на сесії, прес-служба міськради вирішила озвучити підстави, за якими в трьох районах міста залишають старі назви.

Так, Жовтневий район залишиться Жовтневим на честь звільнення України від німецько-фашистських загарбників, Дзержинський - на честь відомого медика, лікаря-невролога і психіатра професора Владислава Едмундовича Дзержинського, Фрунзе - на честь льотчика-винищувача Тимура Фрунзе.

Нагадаємо, після того, як ККЗ "Україна" покинули чиновники і бюджетники, активісти продовжили громадські слухання. Присутній в залі депутат міськради Тарас Ситенко вважає їх легітимними.

Нагадаємо також, що за деякими ознаками, зафіксованими присутніми в залі, громадські слухання зірвали не громадські активісти, титушки-провокатори за заздалегідь запланованим сценарієм міськради.

 

comments powered by HyperComments