Підприємці Харківської області об’єднуються для захисту спрощеної системи оподаткування

Вівторок, 8 грудня 2015, 13:00
Малий та середній бізнес (МСБ) Харківської області під егідою ХОГО «Асоцація приватних роботодавців» об’єднався у регіональний штаб Коаліції підтримки спрощеної системи оподаткування.
Підприємці Харківської області об’єднуються для захисту спрощеної системи оподаткування

Про це повідомили учасники установчого засідання штабу, що відбулося 07 грудня 2015 року.

В контексті спроб податкової реформи в країні, підприємницька спільнота оголосила свою вимогу через Національну платформу МСБ до представників влади: зберегти єдиний податок та накласти мораторій на внесення змін до спрощеної системи оподаткування строком на 3 роки.

Для відстоювання позиції малого бізнесу на всеукраїнському рівні формується відкрита Коаліція, долучитися до якої можуть бізнес-асоціації, організації підтримки підприємництва, профільні дослідницькі центри, засоби масової інформації, підприємці та громадські активісти.

До Харківського регіонального штабу Коаліції вже увійшли Асоціація приватних роботодавців, Союз працівніків сфери безпеки; Харківський IT кластер; Об'єднання підприємців торгівлі та громадського харчування "Торгова єдність»; Харківське обласне відділення Профспілки таксистів України; Союз промісловців та підприємців Дергачівського району; Харківське регіональне відділення Асоціації фахівців з нерухомості України, Харківський союз страховиків, БФ «Волонтери МВС», ГО «Захист підприємців – 911».

ДОЛУЧИТИСЯ ДО КОАЛІЦІЇ

Контакти регіонального штабу: м. Харків, вул. Плеханівська, 16, к. 35 – Харківське агентство місцевого економічного розвитку «ХАМЕР», координатор штабу Олександр Чумак,

(057)781-03-46, (099)561-92-87, (068)795-70-65

«Запропоновані в актуальних законопроектах зміни щодо податкової реформи в Україні ставлять під сумнів питання подальшого існування сектору МСБ. Ми закликаємо всіх підприємців нашого регіону поєднати зусилля для захисту мікро-, малого та середнього бізнесу в нашому регіоні. Тільки разом ми доведемо свою силу і спроможність відстояти свої права та інтереси”, - заявляють координатори штабу.

comments powered by HyperComments