У Харківської податкової новий керівник

П'ятниця, 12 лютого 2016, 17:19
Тепер харківською податковою керуватиме Микола Володимирович Рибаков. Він відсьогодні став новим начальником Головного управління Державної фіскальної служби України в Харківській області.
У Харківської податкової новий керівник

12 лютого його вперше побачив колектив установи. До цього часу Микола Рибаков працював у Головному управлінні ДФС на Одещині. Він там працював заступником начальника від жовтня минулого року. До цього час він побував на різних посадах у податковій.

У 1991 завершив Ленінградське вище військово-політичне училище ППО.  Кваліфікація «соціальний педагог-психолог», не маючи досвіду роботи, зайняв посаду старшого податкового інспектора в Одесі.

З 2011 року почав працювати у податковій Приморського району, став заступником начальника.

Від серпня 2013 по жовтень 2014 року  обійняв посаду помічника нардепа Володимира Куреня (фракція «Удар»).

У жовтні 2015 посів пост заступника начальника Головного управління ДФС на Одещині.

Спортивні зв'язки з одеськими «люстраторами» і давня дружба з прокуратурою, СБУ і Кабміном допомогли Миколі Рибакову добре почувати себе при Януковичі, зуміти уникнути Закону «Про очищення влади».

Згідно з декларацією про доходи Рибакова за 2014-й рік, основний фінансовий вантаж тягнула на собі супруга податківця. Поки її чоловік заробив 60 тис. 158 грн (з них 28 тис. 759 грн зарплати), його дружина принесла до сімейного бюджету 3 млн. 341 тис. 500 грн.

 

comments powered by HyperComments