Американцям пообіцяли допомогу, якщо області буде вигідно

П'ятниця, 25 березня 2016, 13:13
Голова ХОДА Ігор Райнін під час зустрічі запевнив заступника Міністра торгівлі США Майкла Лаллі, що сприятиме взаємовигідній співпраці між американським бізнесом і регіоном.
Американцям пообіцяли допомогу, якщо області буде вигідно

При цьому він наголосив, що підприємцям і інвесторам не заважатимуть «працювати за прийнятими світовими правилами» жодні «бюрократичні дії» чи «корупційні моменти» та нагадав про план спільних дій по боротьбі з корупцією, підписаний між ХОДА і Посольством США в Україні.

«Я думаю, що в рамках цієї угоди ми також будемо робити умови для роботи бізнесу більш зрозумілими, прозорими і чесними. Сьогодні є довіра до нашого регіону з американської сторони. Необхідно, щоб менеджмент наших підприємств демонстрував ті пропозиції, в які можуть бути інвестовані кошти, або які спричинять за собою підписання тих чи інших контрактів», — резюмував Ігор Райнін.

Нагадаємо, з візитом в Харківській області 25 березня перебуває заступник Міністра торгівлі США з країнами Європи та Євразійського регіону Адміністрації міжнародної торгівлі Міністерства торгівлі США Майкл Лаллі. В програмі — спілкування з керівництвом області, редставниками бізнес-кіл, учасниками Харківського університетського консорціуму і відвідування кількох підприємств. Під час зустрічі з Ігорем Райніним у поліцію повідомили про замінування одного з місць зустрічі — готелю Kharkiv Palace.

comments powered by HyperComments