Ярославський вважає найперспективнішими інвестиції в знання

Понеділок, 4 квітня 2016, 14:59
Про це він розповів під час лекції в Харківському національному університеті міського господарства ім. А.Н. Бекетова.
Ярославський вважає найперспективнішими інвестиції в знання

«Найкращі інвестиції сьогодні для вас — це знання. Знання купувати треба все життя. Кожен день щось змінюється, з'являються нові продукти. Кожен день ти повинен намагатися бути в курсі всіх інновацій. Неможливо займатися бізнесом і не займатися самоосвітою. Самоосвітою треба займатися постійно, скільки відведено, треба вчитися. Я зрозумів це на власному досвіді», — цитує відомого українського бізнесмена «Восточный Дозор».

Він вважає, що для майбутнього бізнесмена стартовий капітал менш важливий, ніж ініціативність і талант.

«У мене не було тата Ротшильда або Рокфеллера, у мене не було стартового капіталу, я точно так само як ви, приїхав в якийсь курточці, пішов у світ і заробив гроші ... Якщо ви талановита людина, я впевнений, що ви зможете з нуля створити бізнес. Для людини ініціативного ніяка підтримка не потрібна», — сказав президент групи DCH.

Головним критерієм успішності бізнесу Олександр Ярославський вважає результат, а гроші розглядає як інструмент досягнення мети: «Гроші для мене — це інструмент. Не було б у мене грошей, Харків б ніколи не отримав Євро. Це настільки наочний приклад значення поєднання грошей і менеджменту, що я думаю, він може стати класичним».

За словами ректора вузу Володимира Бабаєва, зустрічі з президентом групи DCH вже стають традицією, наступна запланована на початок навчального року. Тоді відбудеться відкриття пам'ятника архітектору Олексію Бекетову, ім'я якого носить університет.

На завершення зустрічі студенти подарували гостеві дружній шарж на нього і зробили селфі.

Нагадаємо, під час лекції в університеті міського господарства бізнесмен зазначив, зокрема, що поки не прийняв остаточне рішення щодо повернення ФК «Металіст».

comments powered by HyperComments