Кернес дав старт Марафону та влаштував фотосессію з прихильниками ( Фото)

Тетяна Зарубіна  |  Субота, 9 квітня 2016, 10:55
Мер Харкова Геннадій Кернес сьогодні вранці дав старт Міжнародному марафону, та активно фотографувався з прихильниками.
Кернес дав старт Марафону та влаштував фотосессію з прихильниками ( Фото)
Перед початком забігу Кернес промовив такі слова: «Я щасливий бачити тисячі спортсменів різного віку, від малого до великого. Ви - обличчя Харкова. Кожен з вас робить наше місто кращим». Він також наголосив, що вже  є проект бігової дистанції, що не перетинатиметься  з великими транспортними потоками. «Через Саржин яр, парк Горького та інші пішохідні зони, це буде якісна траса, яка відповідатиме міжнародним стандартам»
 
Після промови Геннадій Кернес вистрілив з сигнального пістолету, давши старт спортсменам. У цьому році, на відміну від попередніх він не приймав участі у марафоні, але влаштував с справжню фотосесію з прихильниками. Серед цікавинок  цього року– учасників  марафону з повітря знімає квадрокоптер
 
 
Нагадаємо, сьогодні, 9 квітня, в Харкові проходить III Міжнародний марафон, в якому приймають участь понад 10 тис. людей з 26 країн світу. Маршрут забігу проходить центральними вулицями Харкова. Стартують і фінішують учасники забігів на пл. Свободи. Охороною під чай події займаються правоохоронці.
 

 

comments powered by HyperComments