Ліквідувати КП «Ритуал» буде людина, порядність якої викликає сумніви у депутатів

Четвер, 14 квітня 2016, 15:29
Обласного комунального підприємства з надання ритуальних послуг більше немає.
Ліквідувати КП «Ритуал» буде людина, порядність якої викликає сумніви у депутатів

Таке рішення ухвалили депутати під час пленарного засідання облради.

«Ліквідатором цього підприємства пропонується зробити Мухутдінова Рустама. У ЗМІ ця людина фігурує в 2015 році як людина, яка позбулася ліцензії за махінації з майном торгового дому. Я взагалі вважаю, що сама ситуація з комунальним підприємством дуже показова, вона повинна бути певним сигналом для нас, для того, щоб ми провели аудит. Тому що борги цього підприємства будуть платити всі жителі Харківської області. Я пропоную розглянути іншу кандидатуру, бо у мене особисто викликає питання порядність цього ліквідатора», — зауважив депутат від «Самопомочі» Дмитро Булах під час обговорення питання.

У відповідь на це головуючий Сергій Чернов запропонував винести на голосування замість Рустама Мухутдінова кандидатуру самого Булаха.

«Ми не можемо ліквідувати підприємство і не призначати ліквідатора. Хочете його замінити — не заперечую. Вносьте свою кандидатуру. Якщо її немає — давайте впишемо вас», — запропонував голова облради.

У підсумку депутати все-таки затвердили Рустама Мухутдінова ліквідатором КП «Ритуал», повідомляє «Восточный Дозор».

Зазначимо, що Харківське обласне комунальне підприємство «Ритуал» створене 2013 року задля допомоги мешканцям районів, прилеглих до Харкова.

comments powered by HyperComments