Річницю Перемоги відзначатимуть у квітні-травні

Середа, 27 квітня 2016, 19:01
В Палаці дитячої та юнацької творчості «Істок» 28 квітня о 13:00 стартує районний конкурс стіннівок «Подвиг не має забуття».
Річницю Перемоги відзначатимуть у квітні-травні

 

Заходи, присвячені святкуванню 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, пройдуть в усіх районах міста.

Так, бібліотеки, музичні школи і школи мистецтв організують концерти та вечори пам'яті, в школах — уроки за участю ветеранів. Перемозі присвятили також низку масштабних змагань.

Церемонія покладання квітів до пам'ятника маршалу Жукову відбудеться 9 травня о 8:00, а о 9:00 — біля Меморіалу Слави в Лісопарку, о 10:45 квіти понесуть до пам'ятника Воїну-визволителю на вул. 23 Серпня.

В той же день о 10:30 для ветеранів проведуть святкову програму «Заспіваймо, друзі!» (Харківський національний університет ім. В.Н.Каразіна). З 11 години у День Перемоги показуватимуть художні фільми про Другу світову війну Біля оперного театру, а з 16:00 виступатимуть військові оркестри (там само).

У парку Горького9 травня проходитиме традиційний фестиваль «Вклонімося великим тим рокам».

 

Повний спискок заходів, присвячених святкуванню 71-ї річниці перемоги у Другій світовій війні, можна завантажити у вигляді текстового документу.

comments powered by HyperComments