VIII Міжнародний туристичний форум запрошує на дискусії та майстер-класи

Тетяна Зарубіна  |  Вівторок, 10 травня 2016, 14:39
У Харкові 12-13 травня відбудеться VIII Міжнародний туристичний форум «Харків: партнерство в туризмі»
VIII Міжнародний туристичний форум запрошує на дискусії та майстер-класи

Про всі організаційні моменти, пов'язані з початком Форуму розповіла начальник відділу розвитку туристичної інфраструктури Департаменту міжнародного співробітництва Харківської міської ради Юлія Згурська:

"Ми запрошували до нас міста побратими. Цього року наш форум відвідає 24 з 11 делегації країн світу. Це Болгарія, Великобританія, Грузія, Латвія, Польща, Туреччина, Чехія та інші. Рівень делегацій - від віце мерів і голів міст - побратимів до фахівців в галузі туризму. В рамках конференції буде працювати три секції, вона розширюється в порівнянні з минулим роком",- розповіла Юлія

Вона підкреслила, що в рамках секцій будуть розглянуті такі питання як діловий туризм, подієвий туризм, створення бренду міста та інноваційні проекти. Міста поділяться цінним досвідом в плані просування своїх брендів. Окремо буде  діяти секція з освітнього туризму, де виступлять представники харківських вузів і компаній. У третій секції будуть говорити про маркетинг, як головного інструменту розвитку.

Як повідомив  заступник директора Департаменту міжнародного співробітництва Олексій Понікаровський, головна мета проведення форуму - обговорення питань, які цікавлять професіоналів в сфері міського туризму, і розвиток контактів з іноземними партнерами.

В рамках форуму також відбудеться єкспозиція міст - партнерів, на якій вони представлять свою туристичну інформацію.Родзинкою форуму стане проведення конкурсу «Я люблю Харків» і майстер - клас від турецького міста Хазіантепе - майстер мозаїки покаже своє мистецтво всім бажаючим. Місто також представить турецьку кухню - харків'ян чекають унікальні турецькі солодощі і розповідь про те, як розвивати гастрономічний бренд міста. З повною програмою Форуму можна ознайомитися тут.

Урочисте відкриття Форуму відбудеться 12 травня о 10-00 в «Kharkiv Palace Premier Hotel».

comments powered by HyperComments