У Харкові замінували метро (ОНОВЛЕНО)

Тетяна Зарубіна  |  Понеділок, 16 травня 2016, 11:10
У Харкові невідомий подзвонив та повідомив про замінування станції метро«Площа Конституції».. Зараз на місці працюють вибухотехніки.Станція закрита для пасажирів. Потяги проїжджають без зупинки.
У Харкові замінували метро (ОНОВЛЕНО)

Невідомий повідомив про «замінування» станції «Площа Конституції».Як повідомили в прес-центрі облуправління Нацполіціі, інформація про замінування станції метро надійшла до чергової частини Шевченківського райвідділу сьогодні, 16 травня о 10.40 годині від невідомого чоловіка. Зараз вона зачинена для пасажирів, потяги проїжджають без зупинки
На місці працюють вибухотехніки. Проводиться огляд території та вживаються всі необхідні заходи для перевірки інформації про можливу вибухівку.

Для перевірки інформації на місце події виїхало керівництво районного відділення поліції, вибухотехнічна служба і слідчо-оперативна група. Проводиться евакуація громадян.

Про це повідомили на офіційній сторінці Харківського метрополітену в соціальних мережах.

ОНОВЛЕНО: Повідомляється,що заміновані усі станціїї метро, які мають змінити назву у межах Закону про декомунізацію. 

Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомив директор Департаменту з питань медичної інформації та зв'язків з громадськістю Харківського міськвиконкому Юрій Сидоренко.

"Дзвінок про замінування ще п'яти станцій. Чоловік, який дзвонив сказав, що всі станції, які підлягають перейменуванню, будуть підірвані. Рух закрито на" Маршала Жукова "," Метробудівників ім. Ващенко "," Пролетарської "," Площі Повстання "і" Радянської Армії ". Станції закриті, склади йдуть транзитом, поліція працює", - зазначив Сидоренко.

comments powered by HyperComments