«Металіст» не буде грати у вищій лізі

Вівторок, 17 травня 2016, 13:53
Апеляційний комітет ФФУ залишив в силі рішення про відмову у видачі атестату на право участі у Всеукраїнських змаганнях з футболу серед професіональних команд спортивного сезону 2016/2017 років ФК «Металіст».
«Металіст» не буде грати у вищій лізі

 

«16 травня у Будинку футболу відбулося засідання Апеляційного комітету ФФУ з питань атестації футбольних клубів, за результатами якого прийнято рішення залишити в силі вердикт Комітету з атестації футбольних клубів Федерації футболу України від 22 квітня 2016-го року про відмову у видачі атестату на право участі у Всеукраїнських змаганнях з футболу серед професіональних команд спортивного сезону 2016/2017 років ОПФКУ «Прем’єр-ліга» ФК «Говерла» та ФК «Металіст», відхиливши апеляції ужгородського та харківського клубів», — повідомляється на сайті ФФУ.

Комітет ФФУ прийняв рішення щодо виключення «Металіста» 22 квітня. Але голова Харківської обласної ради Сергій Чернов звернувся до президента федерації футболу України Андрія Павелка з проханням розглянути можливість надання харківському ФК атестату на право участі у наступному сезоні. «Припинення фінансування може спричинити занедбання чи не останнього футбольного осередку у Східній України. Так, закриття дитячої футбольної академії «Металіст» фактично призведе до того, що більше ніж 300 вихованців опиняться на вулиці, а припинення існування футбольного клубу спричинить втрату робочих місць майже 400 людьми, які обслуговують клубну інфраструктуру», — зазначив Сергій Чернов.

comments powered by HyperComments