У міській раді — новий депутат

Четвер, 19 травня 2016, 18:36
Міськвиборчком зареєстрував депутатом Харківської міськради Юрія Медведєва.
У міській раді — новий депутат

Згідно рішення, прийнятого на сьогоднішньому засіданні, Медведєв замінить достроково позбавленого депутатських повноважень Андрія Лесика.

У повідомленні прес-служби мерії вказується, що Харківський окружний адміністративний суд повернув позов Андрія Лесика на «нібито неправомірні дії міськради», пославшись на те, що вирішення цього питання знаходиться поза його повноваженнями. Ця обставина дозволила міськвиборчкому ухвалити рішення про реєстрацію депутатом наступного кандидата у виборчому списку Харківської міської організації партії «Відродження». Підтримали такий варіан 10 із 15-ти членів комісії.

«На підставі ст. 90 Закону України «Про місцеві вибори» комісія визначила наступним за списком від міської організації партії «Відродження» Юрія Медведєва. Сьогодні була прийнята постанова про його реєстрацію, і далі, згідно із законом, на черговій сесії міськради комісія поінформує депутатський корпус про обрання депутатом Медведєва, і з цього моменту він отримає депутатські повноваження, працюватиме в сесійній залі і на окрузі, який йому визначить його фракція», — повідомив секретар Харківської міської ради Олександр Новак.

Нагадаємо, 17 травня на позачерговій сесії міської ради, серед іншого, позбавлений депутатських повноважень виключений раніше з фракції «За Харків, за Відродження» Андрій Лесик.

comments powered by HyperComments