Велопарад, «Гонка націй» і «Харківський вальс» - харків'ян чекає маса розваг

Тетяна Зарубіна  |  Четвер, 26 травня 2016, 14:45
На вихідних харків'яни зможуть станцювати «Харківський вальс», взяти участь у традиційному Велопараді і випробувати свої можливості в змаганнях по кроссфіту «Гонка націй»
Велопарад, «Гонка націй» і «Харківський вальс» - харків'ян чекає маса розваг

У Харкові очікується ряд масових спортивних подій. Як розповіли організатори, «Харківський вальс» - це унікальний проект не тільки для Харкова, але і для всієї України. Цього року нас очікує дуже гарне шоу, живий навкруги і змагання кращих танцювальних пар міста »Найталановитіші поборються за титул найкращих танцюриста Харкова, а всі випускники зможуть приєднатися до масштабного флеш-мобу. У цьому році на всіх чекає нововведення - основний флеш-моб буде відкриватися полонезом, потім всіх гостей чекає вже аматорський масовий флеш-моб. В рамках вальсу перед основним дійством на площі з 17 до 18 буде проходити майстер - клас для всіх, хто любить танцювати.

Юрій Підлісний, організатор масштабної «Гонки Нації», запросив харків'ян на захоплююче дійство. Понад 600 учасників позмагаються в проходженні перешкод і піднятті важких предметів з 9:00 до 15:00 28 травня на території Журавлівського гідропарку. Виїзні старти проведуть в Харкові вперше, дистанції будуть від 5 до 15 кілометрів. За словами Юрія, «буде болото, підйом вантажів, канат». Брати участь може будь-хто від 18 років, в тому числі дівчата.

Велодень 29 травня в цьому році стане дійсно масовим - організатори чекають до 15 тисяч чоловік. Він буде складатися з трьох частин - спочатку збір на 10 годину на площі Свободи. Друга частина - сам парад за маршрутом, Протяжність маршруту близько 8 кілометрів центральними вулицями. Учасники зможуть створити флеш - моб і насолодитися приємною велопрогулянкою. На час проїзду колони будуть перекриті деякі вулиці. Детальний розклад і схема маршруту пізніше з'являться на сайті міської ради.
 

comments powered by HyperComments