Активісти збирали підписи на захист Служби порятунку тварин

Субота, 28 травня 2016, 00:11
Збір підписів відбувся під час протестної акції, де громадські активісти виразили своє обурення знесенням приміщення Служби порятунку тварин та побиттям волонтерів.
Активісти збирали підписи на захист Служби порятунку тварин

Під час акції протестувальники вимагали, щоб до них вийшла особа, яка віддавала наказ вчинити той погром. Вони планували залишатися на дорозі до того монету, коли хтось візьме за нього відповідальність.

«Волонтери Служби порятунку тварин, всі небайдужі харків’яни обурені тим, що відбулося, – розповіла волонтерка Тетяна Пасинок, – тим, що бандити незаконно знесли споруду, намагалися знищити тварин. Тому вони вимагають, щоб до них вийшла людина, яка цим керувала, яка приймала рішення щодо знесення. Яка керувала цими бандитами, яка давала наказ бити людей. Зараз дали коментар Міськраді щодо цих осіб. Там заявили, що відповідальності за це не несуть. Хто завіз тих людей? Два автобуси та маршрутка бандитів зі зброєю. Вони погрожували нашим жінкам. У них були кийки, ножі».

Але, як і слід було очікувати, ніхто так і не з’явився. Тому протестувальники завершили акцію тим, що ставили свої підписи під зверненням на підтримку Служби порятунку тварин. «Ми знаємо, що виконавчий комітет Міськради прийняв незаконне рішення щодо знесення споруди, – зазначила Тетяна, – ще немає рішення суду. Вони не мали права виносити жодного рішення. І люди збирають підписи, щоб його відмінити. І щоб Службі порятунку дали працювати».

comments powered by HyperComments