Депутати облради збираються на пленарне засідання

Четвер, 23 червня 2016, 08:41
Під час V сесії обласної ради VІІ скликання заплановано, серед іншого, затвердити Порядок розгляду електронних петицій, адресованих Харківській облраді.
Депутати облради збираються на пленарне засідання

Почнеться засідання о 10:00. За розпорядженням голови Харківської облради Сергія Чернова, депутатський корпус розглядатиме питання:

1.    Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2016 рік, затвердженої рішенням обласної ради від 17 грудня 2015 року № 13-VIІ (зі змінами).

2.    Про внесення змін до комплексної Програми соціального захисту населення Харківської області на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 17 грудня 2015 року № 15-VIІ (зі змінами).

3.    Про внесення змін до комплексної обласної програми «Здоров'я Слобожанщини» на 2015-2016 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 05 березня 2015 року № 1152-V (зі змінами).

4.    Про внесення змін до Грошової норми витрат на забезпечення харчуванням, лікарськими засобами та виробами медичного призначення учасників спортивних заходів за рахунок обласного бюджету, затвердженої рішенням обласної ради від 24 квітня 2014 року № 963-VI (зі змінами).

5.    Про внесення змін до рішення обласної ради від 17 грудня 2015 року № 16-VII «Про обласний бюджет на 2016 рік» та додатків до нього (зі змінами).

6.    Про внесення зміни до Положення «Про обласний фонд охорони навколишнього природного середовища», затвердженого рішенням обласної ради від 17 листопада 1998 року (зі змінами).

7.    Про хід виконання обласної програми розвитку освіти «Новий освітній простір Харківщини» на 2014-2018 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 19 грудня 2013 року № 885-VI (зі змінами).

8.    Про хід виконання обласної соціальної Програми реформування системи закладів для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2008-2017 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 17 квітня 2008 року № 685-V (зі змінами).

9.    Про хід виконання регіональної Програми військово-патріотичного виховання молоді та участі населення у заходах оборонної роботи на 2015-2017 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 січня 2015 року № 1144-VI (зі змінами).

10.    Про хід виконання Програми розвитку культури і туризму Харківської області на 2014-2018 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 29 серпня 2013 року № 789-VI (зі змінами).

11.    Про подовження трудових відносин з Верхолою Степаном Васильовичем, директором Харківського комунального видавництва «ОРИГІНАЛ».

12.    Про звільнення Гапановича Андрія Федоровича з посади директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ТЕАТР ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА».

13.    Про звільнення Жарової Маргарити Володимирівни з посади директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА БІБЛІОТЕКА ДЛЯ ЮНАЦТВА».

14.    Про звільнення Цигульова Володимира Анатолійовича з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ІСТОРИЧНИЙ МУЗЕЙ ІМЕНІ М.Ф. СУМЦОВА» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

15.    Про звільнення Трохименка Олександра Петровича з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ОБЛАСНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ТЕАТРАЛЬНО-КОНЦЕРТНИЙ ЦЕНТР».

16.    Про оголошення конкурсів на заміщення посад керівників вищих навчальних закладів.

17.    Про оголошення конкурсу на заміщення посади директора ОБЛАСНОГО НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНОГО ЦЕНТРУ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТОСВІТНІХ ЗАКЛАДІВ.

18.    Про спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області.

19.    Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

20.    Про надання дозволів на списання майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області, та внесення змін до деяких рішень обласної ради.

21.    Про відчуження об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та про внесення змін до додатку до рішення обласної ради від 24 квітня 2014 року № 973-VІ «Про відчуження об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області» (зі змінами).

22.    Про затвердження Порядку списання безнадійної заборгованості до обласного бюджету з орендної плати та неустойки (пені), нарахованих за договорами оренди майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

23.    Про надання згоди ліквідаційній комісії КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДЕЗИНФЕКЦІЙНА СТАНЦІЯ «ВИНИЩУВАЧ» на звернення до  господарського суду із заявою про порушення провадження у справі про банкрутство.

24.    Про надання згоди ліквідаційній комісії КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я  «ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА № 268» на звернення до  господарського суду із заявою про порушення провадження у справі про банкрутство.

25.    Про надання дозволу на продаж майна, що відображається на балансі КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «МІЖЛІКАРНЯНА АПТЕКА № 307» та розташоване за адресою:  м. Харків, вул. Академіка Павлова, 46.

26.    Про затвердження Порядку розгляду електронних петицій, адресованих Харківській обласній раді.

27.    Про звіт тимчасової контрольної комісії обласної ради з перевірки діяльності КЗОЗ «Харківський обласний клінічний онкологічний центр».

28.    Про клопотання щодо присудження щорічної Премії Верховної Ради України.

29.    Про депутатські запити.

30.    Різне.

Зазначимо, що початок сесії супроводжуватиме пікет. Цивільний Корпус «Азов», формування ДІЯ, ОУН, ПС, вимагають надати воїнам добровольчих формувань статус учасника бойових дій.

comments powered by HyperComments