Харківський "Металіст" завинив Обленерго мільйон гривень за світло

Тетяна Зарубіна  |  Четвер, 7 липня 2016, 16:10
Головному стадіону Харкова вимикають світло за борги
Харківський "Металіст" завинив Обленерго мільйон гривень за світло

Харківський стадіон "Металіст" залишився без світла через величезні борги перед АТ "Харківобленерго". На сторінці "Металіст-Ліги" адміністратори повідомили про перенесення матчів через технічні проблеми. Наразі світло вже почали вмикати. Про це повідомив прес-секретар АТ "Харківобленерго" Володимир Скічко. 

Скічко пояснив , що заборгованість футбольного клубу склала мільйон гривень.

"Уже практично скрізь включили світло, крім фктбольних полів і деяких підсобних приміщень. Зараз ведемо переговори про повне вирішення цієї проблеми. Насправді, ми просто пішли на зустріч саме рідному клубу, тому що розуміємо, як їм складно, в якому становищі вони опинилися ", - сказав він.

Директор комунального підприємства "ОСК Металіст" Роман Пец пояснив, що заборгував перед "Харківобленерго" саме футбольний клуб "Металіст", який близько року не платив по рахунках.

"У футбольного клубу величезна заборогованість , майже за рік. У інших юросіб і комунального підприємства боргів немає. Керівництво комплексу не раз намагалося домовитися з" Обленерго ", але ми не прийшли поки ні до якого компромісу", - сказав Роман Пец.

Директор КП уточнив, що керівництво клубу усіма силами намагається вирішити цю проблему, а про позицію вищого керівництва в особі Сергія Курченко поки нічого не відомо.
 

comments powered by HyperComments