Зоопарк закрили

Середа, 13 липня 2016, 15:39
Відсьогодні припинено продаж квитків, тварин тимчасово перевезуть.
Зоопарк закрили

«Сьогодні ми закриті, вивісили на касах відповідні таблички, що квитки не продаються. Будемо чекати відкриття», — повідомили «SQ» в зоопарку.

В прес-службі закладу розказали, що буде з мешканцями: «Зараз співробітники нашого зоопарку ведуть переговори з зоопарками України з приводу тимчасового утримання тварин. Наші колеги йдуть нам на зустріч. Шостого липня наш чорний ягуар і три макаки резус вирушили в зоопарк «Лімпопо» (м.Дрогобич, Львівська область). Найближчим часом переїдуть на тимчасове місце проживання бізони і шотландська високогірна корова». У зоопарку висловили сподівання, що тварини без зайвих стресів перенесуть переїзд та потім повернуться в оновлені вол’єри.

Нагадаємо, реконструкцію зоопарку проведуть за рахунок коштів міського бюджету і невеликої держсубвенції. Проти чергового виділення бюджетних грошей виступив на сесії міськради депутат Ігор Черняк, але рішення все одно було прийняте.

В ході реконструкції територію розділять на зоогеографічні зони, майже зникнуть клітини і бар'єри тощо. Роботи вестимуться поетапно, завершення планується за два роки. Також планується поповнення колекції тварин. Вхід до оновленого зоопарку буде безкоштовним.

comments powered by HyperComments