40% "Перемоги" було профінансовано за останні два роки: Порошенко відкрив станцію метро в Харкові (ФОТО)

П'ятниця, 19 серпня 2016, 13:30
Близько 13.00 Президент прибув на Олексіївку, до нової станції метро "Перемога".
40% "Перемоги" було профінансовано за останні два роки: Порошенко відкрив станцію метро в Харкові (ФОТО)

"Якщо я не помиляюсь, з 1992 року, 24 роки будувалася станція. Вона - майже ровесниця Незалежності, - підкреслив Петро Порошенко. - На 60% вона була профінансована і збудована за 22 роки і на 40% - профінансована за останні два роки".

За його словами, щоб відкрити станцію для пасажирів, буде потрібно ще декілька днів на технічні моменти.

"Це трьохсоттисячний мікрорайон, щоденно 50 тисяч харків’ян матимуть можливість скористатися, можливо, найкращім в світі і найкрасивішим харківським метро", - сказав Президент.

"Перемога" - це тридцята станція метро в Харкові. 

"Останній раз, коли я був тут, 2.5 роки тому, йшли роботи, але мало хто вірив, що нам вдасться здати станцію до 25-річчя Незалежності", - наголосив Порошенко.

Як повідомлялося раніше, напередодні урочистого відкриття ст. м. "Перемога" у поліцію надійшло повідомлення про замінування ломбарду на Олексіївці.

Нагадаємо, сьогодні Петро Порошенко у Харкові, окрім  станції метро «Перемога», планує відкрити новий органний зал Харківської філармонії. За інформацією «Справжньої Варти», cимфонічний оркестр зіграє  Вагнера. Мелодії звучатимуть у виконанні піаністів та композиторів Володимира Солянікова та Мирослава Скорика.

comments powered by HyperComments