Для того й щука в річці, щоб карась не дрімав: контролюйте кожну копієчку - Стороженко про фінансування ФК "Металіст 1925"

Четвер, 25 серпня 2016, 14:40
Громадськість може контролювати, як розподіляються кошти ФК "Металіст 1925".
Для того й щука в річці, щоб карась не дрімав: контролюйте кожну копієчку - Стороженко про фінансування ФК "Металіст 1925"

Про це повідомив співзасновник ФК "Металіст 1925"  Сергій Стороженко під час прес-конференції. 

"У нас капітал – 2 мільйони. Краще ці два мільйони витратити на навчально-тренувальну ігрову діяльність, нашу організаційну структуру. Ми хочемо залучити якомога більше людей в цей проект.  Що стосується зауваження, що гроші можуть кудись пропасти – для того й щука в річці, щоб карась не дрімав: контролюйте кожну копієчку, будь ласка, як вам хочеться", - сказав Сергій Стороженко.

За його словами, завтра відбудуться збори учасників товариства з обмеженою відповідальністю. Розраховую, що збори підтвердить всі рішення, прийняті раніше, обере голови цього товариства.

"Ми організували підприємство, і з юридичної точки зору буде це АТ або ТОВ – є лазівки, ми не можемо бути 100% захищені. На спільній довірі робимо клуб. Як ми будемо називатися – не має значення", - підкреслив Сергій Стороженко.

Нагадаємо, заплановано, що через 4 роки спортсмени будуть боротися за медаль Вищої ліги України. Але команда ще молода, тому вони закликають мешканців міста та області підтримати клуб.

Також Сергій Стороженко повідомив, що квитки на матчі команди вже в касах стадіону. Раніше він сказав, що Ярославський сьогодні не має планів щодо українського футболу.

comments powered by HyperComments