Харків'ян навчать заробляти на фрілансі і виводити гроші в Україну

Тетяна Зарубіна  |  Понеділок, 29 серпня 2016, 10:30
3 вересня у Fabrika.space відбудеться велика конференція за участю найвідоміших фрілансерів України - участь у ній візьмуть блоггер Пилип Духлій, журналісти і піарщики
Харків'ян навчать заробляти на фрілансі і виводити гроші в Україну

Для тих, хто мріє заробляти дистанційно - це слушна нагода дізнатися про усі нюанси такої роботи. Організатори запевняють, що Freelance & Remote Work Conference # 2 - найчесніша конференція про український фріланс. Участь у ній візьмуть такі експерти, як Євген Білошицький, представник Upwork Ukraine, євангеліст фрілансу, він представить доклад на тему "Як" завалити свій фріланс: 5 простих кроків ".

Присутніх чекає доповідь від Віри Черниш, консультанта з маркетингу, медіа та PR Johnnie Walker, Louis Vuitton, IDCEE і не тільки, на тему "Як фрілансеру побудувати власний бренд".

Доповідь від Тимура Ворони, IT-журналіста, що пише для The Next Web, Rusbase etc на тему "Як працювати без відриву від подорожей".

Доповідь від Ярослава Кононова, засновника Motion Design School, фріланс-дизайнера, в портфоліо якого роботи для Opera, KiDS Creative, Jelastic, Lily Camera, на тему "Еволюція дизайнера. Від перших замовлень до власної школи дизайн.

І звісно, вишенка на торті - це виступ у рамках Freelance & Remote Work Conference # 2 Катерини Божкової, Country Manager @ Upwork і Пилипа Духлія, засновника групи beFree, популяризатора фрілансу, учасника групи PayPal for Ukraine Initiative, вони проведуть семінар-інтенсив на тему "Як заробляти на фрілансі".

Вартість квитків:
Від 450 грн.
Подробиці і реєстрація: http://freelanceukraine.com/?utm_source=varta&utm_medium=website&utm_campaign=announce
Коли: 3 вересня з 10:00 до 17:00.
Де: Fabrika.space, вул. Благовіщенська, 1, м Харків

comments powered by HyperComments