Ми впевнені в перемозі на Донбасі. Але нам вельми потрібні патріотичне виховання та військова підготовка юнацтва - Звернення голови ЦК "Азов" з нагоди Дня знань

Четвер, 1 вересня 2016, 18:10
Сьогоднi, у День знань ЦК "Азов" оголосив про iнiцiативу щодо подолання "глибокої кризи в системі військово-патріотичної підготовки школярів".
Ми впевнені в перемозі на Донбасі. Але нам вельми потрібні патріотичне виховання та військова підготовка юнацтва - Звернення голови ЦК "Азов" з нагоди Дня знань

Про це йдеться у Зверненнi голови Цивільного Корпусу "АЗОВ Харків" Олега Ширяєва, яке щойно отримала "Варта".

Так, ЦК "Азов" пропонує, зберігши предмет "Захист Вітчизни", поновити уроки допризовної підготовки та працевлаштувати в школи ветеранів АТО. Воїнів, які мають бойовий досвід та чий патріотизм не викликає жодних сумнівів.

"Само собою, опісля проходження педагогічних курсів, які могли б організувати департамент освіти Харківської міської ради та Харківської облдержадміністрації спільно зі штабом територіальної оборони", - додає Олег Ширяєв.

Iніціатива ЦК "Азов" спрямована на всі без виключення школи Харкова та Харківської області, йдесться у Зверненнi.

Текст Звернення:

"Сьогодні, у День знань, хотілося б звернути увагу на глибоку кризу в системі військово-патріотичної підготовки школярів.

Так, ми впевнені в перемозі на Донбасі. Так, ми впевнені, що незабаром в Україні настане мир. Та, не дивлячись на це, наша країна завжди буде потребувати захисників її кордонів. Вмілих, підготовлених патріотів та доблесних воїнів.

А отже, Україні потрібні патріотичне виховання та військова підготовка молоді.

А отже,нам вельми потрібні патріотичне виховання та військова підготовка юнацтва.

Я пропоную, зберігши предмет "Захист Вітчизни", поновити уроки допризовної підготовки та працевлаштувати в школи ветеранів АТО. Воїнів, які мають бойовий досвід та чий патріотизм не викликає жодних сумнівів. Само собою, опісля проходження педагогічних курсів, які могли б організувати департамент освіти Харківської міської ради та Харківської облдержадміністрації спільно зі штабом територіальної оборони.

Наша ініціатива спрямована на всі без виключення школи Харкова та Харківської області. Найближчим часом нашою командою буде підготовлено та подано відповідний проект.
З Днем знань. Слава Україні!

- Олег Ширяєв, голова Цивільного Корпусу АЗОВ Харків"

comments powered by HyperComments